Actueel

Winterzonnewendeviering, 21 December 2018, 19.30 – 21.00 uur
Vrijdag 21 December is op het Noordelijk halfrond de kortste dag van dit jaar. De zon staat dan het laagst aan de hemel en geeft die dag het minste licht. Na 21 December worden de dagen weer langer. Met de Winterzonnewende vieren we het feest van de terugkeer van het licht. Al eeuwen lang hebben mensen over de hele wereld, in verschillende culturen, de Winterzonnewende gevierd als de overwinning van het licht op de duisternis. Een prachtig moment om het afgelopen jaar af te sluiten en jouw intentie te zetten voor 2019.

Akkelien en Fokke verzorgen op vrijdag 21 December 2018 in Noorderlucht een ceremonie waar we de kortste dag van het jaar eren. Beleef een avond van meditatie en ritueel.
Graag nodigen we jullie uit om samen stil te staan bij dit bijzondere moment. Kosten: €15.
Stuur een berichtje naar info@noorderlucht.nl. Dan sturen we aanwijzingen om definitief een plekje te reserveren.
De zaal is open vanaf 19.15 uur. De ceremonie begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 21.00 uur. Na afloop is er nog een hapje en een drankje.

Vier de overwinning van het licht op de duisternis!

Start voorjaarsprogramma 2019
In de week van 7 januari start het voorjaarsprogramma in de unieke lemen yogastudio van Noorderlucht. Op de pagina Cursussen staat het volledige programma. Ik verwacht dat de lessen op de maandag, dinsdag en woensdag gewoon kunnen starten. De lessen op de donderdag starten bij voldoende aanmeldingen.De voorjaarscursus omvat weer 14 lesweken; de serie lessen van een uur kosten €140 en de serie lessen van 5 kwartier kosten €175.
Aanmelden graag via inschrijfformulier; voor de start sturen we dan nog  een bevestigingsmail aan de deelnemers met aanwijzingen voor de betaling.

Workshops
Naast het wekelijkse programma verzorgen we diverse workshops; soms eenmalig, maar ook op maandelijkse basis, zoals Kinderyoga.

Kinderyoga
is een speelse vorm van yoga met daarin yogahoudingen, een kinderzonnegroet en mindfulness oefeningen. Yoga geeft het kind de mogelijkheid om het eigen lichaam te verkennen en te werken met aandacht. Het kan helpen bij spanningen (loslaten) en het vergroten van het zelfvertrouwen. Los van alle voordelen op fysiek en mentaal vlak, gaat het om plezier te hebben in de les.
Voorlopige data: 12 januari, 9 februari, 9 maart, 13 april.
Kosten €10,- per kind per keer.
Tijden:
  • 4-7 jaar  9.30-10.30 (inloop vanaf 9.15)
  • 8-13 jaar  11.00-12.00 (inloop vanaf 10.45)

Aanmelden via jolandakinderman@hotmail.com of info@yinyangflow.nl.

Graag tot ziens in Noorderlucht.

Hartelijke groet,
Woud van Woudenberg

Like ons op Facebook