Actueel

 

Start najaarsprogramma 2018

In de week van 10 september is het najaarsprogramma gestart in de unieke lemen yogastudio van Noorderlucht met de wekelijkse cursussen; zie pagina cursussen van onze website voor het programma. Alleen de lessen op de donderdag zijn (nog) niet gestart. De cyclus bestaat uit 14 lessen. De serie lessen van een uur kosten €140 en de serie lessen van 5 kwartier kosten €175.

Aanmelden graag via inschrijfformulier; voor de start sturen we dan nog  een bevestigingsmail aan de deelnemers met aanwijzingen voor de betaling.

Workshops
Naast het wekelijkse programma verzorgen we diverse workshops; soms eenmalig, maar ook op maandelijkse basis, zoals Yoga Danza en KinderYoga.

YogaDanza
is waar dans, lichaamswerk, meditatie, visualisatie en yoga samenkomen. Door YogaDanza verbind je lichaam, geest en ziel met elkaar. Het haalt je speelsheid, creativiteit en enthousiasme naar boven. Je voelt alles letterlijk weer stromen in je lichaam en ervaart een liefdevolle verbinding met jezelf en de ander.
Data: 12 oktober, 9 november, 7 december; 19.30 – 21.00 uur. Kosten: €14,- per keer.
Aanmelden via info@akkelienmedina.nl.

Kinderyoga
is een speelse vorm van yoga met daarin yogahoudingen, een kinderzonnegroet en mindfulness oefeningen. Yoga geeft het kind de mogelijkheid om het eigen lichaam te verkennen en te werken met aandacht. Het kan helpen bij spanningen (loslaten) en het vergroten van het zelfvertrouwen. Los van alle voordelen op fysiek en mentaal vlak, gaat het om plezier te hebben in de les.
Voorlopige data: 13 oktober, 10 november, 8 december. Kosten €10,- per kind per keer.
Tijden:
  • 4-7 jaar  9.30-10.30 (inloop vanaf 9.15)
  • 8-13 jaar  11.00-12.00 (inloop vanaf 10.45)

Aanmelden via jolandakinderman@hotmail.com of info@yinyangflow.nl.

Graag tot ziens in Noorderlucht.

Hartelijke groet,
Woud van Woudenberg

Like ons op Facebook  fb_icon_325x325