Docenten

FokkeFokke Jansen (1967) ‘Vrijheid en creativiteit’ zijn de sleutelwoorden in zijn les. Hij legt de verbinding tussen adem, aandacht en aarde. Het bewustzijn, dat hiermee gepaard gaat, leidt tot een diepere verbinding met het natuurlijke verloop van het leven. Dit is het waarnemen van een intuïtief gevoel dat dit de plek en het moment is zoals het hoort te zijn. Een waarneming die gevuld is met vrede, vertrouwen en kracht.
www.ajani-yoga.nl

JolandJolandaa Bruining (1988) volgt vanaf haar achttiende poweryoga lessen. Sinds 2015 geeft ze poweryoga les aan Noorderlucht. Poweryoga is een actieve vorm van yoga waarin kracht en souplesse een evenwicht vinden. Maar poweryoga is meer dan alleen dat, het is ook een ‘meditatie door beweging’. Kenmerkend voor haar lessen is de doorgaande flow die de houdingen aan elkaar verbindt.
Jolanda is naast yogadocent ook windsurfinstructeur.
www.yogaflowfriesland.nl

Elbrecht Claus (1979) geeft yogalessen sinds 2010.  Het woord Yoga betekent ‘verbinding’. Binnen Elbrecht haar lessen gaan cursisten op zoek naar verbinding: verbinding met jezelf, met je lichaam en met wat er zich diep van binnen in je afspeelt.  De lessen zijn zacht en invoelend en worden aangepast naar ieders niveau, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen en alle leeftijden. Ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van blessures, fibromyalgie, gewrichtsklachten of overgewicht. Yoga geeft je een sterk en soepel lichaam, een betere doorbloeding, meer energie en een beter concentratievermogen. Tijdens de yoga kom je in contact met je innerlijke kracht, via bewuste aandacht voor je lichaam en je ademhaling. Je lichaam is een bron van informatie, waarnaar je leert luisteren.
www.balawergea.nl