Actueel

Divyael in Noorderlucht
Onze vriend Divyael komt weer naar Nederland dit najaar en zal ook weer sessies verzorgen in Noorderlucht, en wel:
– Vrijdag 1 November, 19.00 – 22.00 uur
– Zaterdag, 2 November, 13.00 – 16.00 uur

DIVYAPRASAD PANDYA (Divyael) is een spiritueel leraar en healer, hij werkt in Engeland maar ook internationaal, o.a. in Zweden, Denemarken, Zwitserland en Spanje. Divyael is geboren in Singapore en hij leeft en werkt al ruim 30 jaar in Engeland.
Divyael is sinds 2007 al diverse malen gast geweest in Noorderlucht; de laatste keer was in 2015. Nu 4 jaar later ben ik wel weer nieuwsgierig naar zijn inzichten en frequenties in deze tijd. Jullie zijn van harte uitgenodigd om hem (weer) te ontmoeten op een van de sessies in November.

Citaat uit nieuwsbrief in 2011, geschreven door Wieke
Divyael is in staat om ons energieën te laten verkennen met een hogere (liefdes-) frequentie. Energieën waar we ons voordeel mee kunnen doen in het dagelijks leven. Het gaat om ervaren en zijn. Voorbij ons ‘Ik’. Een ‘bevrijd- van-ego-gevoel’.  Een meditatie van het soort dat je doet herinneren aan je oorspronkelijke bron, soms zelfs als een gevoel van heimwee. Mooie muziek neemt je mee in deze diepere lagen, voel alleen maar. Er hoeft niets anders te zijn dan er is. Liefde opent het hart en bevrijdt angst en alle emoties die daaruit voortkomen. Stapje voor stapje. Energieën van deze hogere frequentie zijn niet plaats en tijd gebonden, ze ZIJN er. In de helende eenheid van een groep is het gemakkelijker om je ervoor open te stellen. Dan kan er iets ontstaan als stilte …. een doorkijkje …. overzicht …. weldadige leegte …. ontspanning ….. ontroering …. inzicht ….. een gevoel van warmte en geborgenheid of….?

Wat kan je verwachten op deze sessie
Na een inleiding over zijn inzichten en ervaringen, en een uitleg over de meditatie in het tweede deel is er een korte pauze. Na de pauze wordt iedereen individueel ‘neergelegd’ voor een diepe intensieve meditatie onder begeleiding van prachtige muziek. De voertaal is Engels.
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website van Divyael: http://www.themessenger.me.uk/

Aanmelden en reserveren
Het zijn vaak druk bezochte sessies, dus aanmelding en betaling vooraf is wel nodig. Aanmelden graag via info@noorderlucht.nl. Dan stuur ik een ontvangstbericht met aanwijzingen om te betalen. Kosten zijn: €45. Na betaling is de reservering definitief.

 

Extra uur Yin Yoga
Op dinsdag 1 oktober starten we met een extra uur Yin Yoga . Tijdstip: 10.45 – 11.45 uur.
Er zijn tot de Kerst nog 11 lessen te gaan. Kosten: €110.

Najaarsprogramma
In de week van 9 september zijn we gestart met het najaarsprogramma volgens onderstaand schema:

Regulier programma:
maandag:

20.15-21.15  Yoga-meditatie / Fokke Jansen
dinsdag:
09.30-10.30  Mindful Hathayoga speciaal voor senioren / Akkelien Medina
19.00-20.00  Yang Yin Yoga / Marleen de Jong
20.15-21.15  Poweryoga / Jolanda Bruining
woensdag:
19.00-20.00  Yin Yoga / Marleen de Jong
20.15-21.15  Yin Yoga / Marleen de Jong
donderdag:
20.15-21.30  Body & Soul Practice/ Akkelien Medina

Deze cursussen lopen tot de Kerstvakantie, omvatten 14 lessen en kosten €140. De lessen van de Body & Soul Practice  duren een kwartier langer en zijn ook 25% duurder.

Workshops Kinderyoga
Na de zomer gaan we ook door met de workshops Kinderyoga op de zaterdagmorgen. Deze worden dan verzorgd door Jolanda Bruining.
Kinderyoga is een speelse vorm van yoga met daarin yogahoudingen, een kinderzonnegroet en mindfulness oefeningen. Yoga geeft het kind de mogelijkheid om het eigen lichaam te verkennen en te werken met aandacht. Het kan helpen bij spanningen (loslaten) en het vergroten van het zelfvertrouwen. Los van alle voordelen op fysiek en mentaal vlak, gaat het om plezier te hebben in de les.
Data in dit najaar: 12 oktober, 16 november en 14 december.

Kosten €10,- per kind per keer.
Tijden:
  • 4-7 jaar  9.30-10.30 (inloop vanaf 9.15)
  • 8-13 jaar  11.00-12.00 (inloop vanaf 10.45)

Aanmelden via:  jolandakinderman@hotmail.com

Graag tot ziens in Noorderlucht.

Hartelijke groet,
Woud van Woudenberg

Like ons op Facebook