Actueel

Voorjaarsprogramma
Vanaf 7 januari zijn we gestart met het voorjaarsprogramma van 2020 (zie pagina Cursussen), m.u.v. de Restorative Yoga op de maandagavond en de Yoga Carrousel op de donderdagavond. Deze starten zodra er voldoende deelnemers zijn.
Intussen is Marleen gestopt in Noorderlucht. De Yin lessen zijn overgenomen door Elbrecht Claus en de Yang Yin door Jolanda Bruining. We vinden het heel fijn dat Elbrecht en Jolanda deze lessen per direct kunnen overnemen.

De cursussen lopen tot de Meivakantie, omvatten 15 lessen en kosten €150. De lessen van de Body & Soul Practice  duren een kwartier langer en zijn ook 25% duurder (€187,50).
In voorjaarsvakantie zijn er geen lessen.
Proeflessen en/of tussentijds instromen is mogelijk. Stuur een mail naar  info@noorderlucht.nl.

Workshops Kinderyoga
We gaan ook door met de workshops Kinderyoga op de zaterdagmorgen. Deze worden dan verzorgd door Jolanda Bruining.
Kinderyoga is een speelse vorm van yoga met daarin yogahoudingen, een kinderzonnegroet en mindfulness oefeningen. Yoga geeft het kind de mogelijkheid om het eigen lichaam te verkennen en te werken met aandacht. Het kan helpen bij spanningen (loslaten) en het vergroten van het zelfvertrouwen. Los van alle voordelen op fysiek en mentaal vlak, gaat het om plezier te hebben in de les.
Data: 25 januari, 15 februari (met ouders), 21 maart, 18 april, 23 mei en 13 juni.

Kosten €10,- per kind per keer.
Tijden:
  • 4-7 jaar  9.30-10.30 (inloop vanaf 9.15)
  • 8-13 jaar  11.00-12.00 (inloop vanaf 10.45)

Aanmelden via:  jolandakinderman@hotmail.com

Graag tot ziens in Noorderlucht.

Hartelijke groet,
Woud van Woudenberg

Like ons op Facebook