Boeken en meer

Omslag-Leven
Naast Noorderlucht heeft Wieke ook nog een mooi document nagelaten, haar laatste boek “Ik wil leven” , uitgegeven door uitgeverij Elmar uit Delft.
In dit boek neemt ze de lezer op pakkende wijze mee in haar gevecht om de kanker te overleven. Een op de huid geschreven verhaal over ziek zijn en alles wat dat met een mens doet. Wieke wilde graag dat het boek door iedereen wordt gekocht en gelezen en dat de opbrengst ten goede komt aan onderzoek naar integrale behandeling van kanker. Naast de reguliere kanalen om boeken te kopen is het boek ook verkrijgbaar in Noorderlucht en in verschillende winkels waar Wieke vaak kwam. De prijs is € 17,95.

Omslag-bewustzwangerHet tweede boekje “Bewust zwanger, bewust bevallen”, geschreven door Wieke van Woudenberg en uitgegeven door uitgeverij Elmar uit Delft kost 13.95 Euro.
Het ligt in de winkel en ook is het natuurlijk te koop in onze praktijk.
Inmiddels ook verkrijgbaar als E-book.

Omslag+Ieder-moment-nieuwDit eerste boekje: “Ieder moment is nieuw”, geschreven door Wieke van Woudenberg en uitgegeven door uitgeverij Elmar in Delft is uitverkocht, maar sinds kort wel weer verkrijgbaar als E-book. Via bol.com kun je overigens nog wel gedrukte 2e hands exemplaren vinden. Het blijft een leuk en tijdloos kadootje voor iedereen die per week inspiratie wil lezen om te mediteren.

CDhoesDe CD “Angels of the Northern Sky” bestaat uit een aantal meditaties, visualisaties en geleideontspanningsoefeningen.
De opnames hebben plaatsgevonden in Noorderlucht. De techniek en de prachtige achtergrondmuziek is gedaan door singersongwriter, gitarist en broer van Wieke, Ad Vanderveen.