Spelregels en Voorwaarden

Deelname aan cursussen is voor eigen verantwoordelijkheid.
Zijn er speciale condities die belangrijk kunnen zijn om te weten voor de docent vermeld dat dan bij aanmelding.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële schade en/of verlies.

Betaling graag vooraf, bij voorkeur per bank naar IBAN: NL03 TRIO 0390 9998 06 t.n.v. Noorderlucht  onder vermelding van je lesuur en de naam waarmee je staat ingeschreven.

Een proefles is mogelijk indien er nog plek is. Deze les graag contant na het lesuur afrekenen bij de docent.
Wanneer je na aanmelding op het laatste moment afziet van deelname aan een cursus kan de eerste les in rekening worden gebracht.
Wanneer je een les moet missen mag je iemand anders in jouw plaats laten komen of zelf inhalen in een ander uur. Wel graag tevoren overleg via de mail (info@noorderlucht.nl)

 

Praktisch:

Trek lekker loszittende kleding aan en zorg dat je iets kunt uittrekken. Het kan in onze lemen ruimte behoorlijk warm worden tijdens het oefenen. Neem een slaapzak of grote handdoek en een flesje water mee. Meditatiekussentjes, krukjes en matjes zijn aanwezig.

Wanneer je binnenkomt in de ontvangstruimte en er is nog les, wil je dan zo stil mogelijk zijn? Het is gehorig en vaak zijn we dan juist met de eind-meditatie bezig.

Wanneer je te laat binnenkomt en de gordijnen zijn al gesloten, wacht dan tot de docent je binnenlaat. Dit om de beginmeditatie niet te storen en om zelf ook rustig binnen te kunnen komen.

Rijperkerk