Workshop Grip op je Emoties

Workshop Grip op je emoties
Zaterdag 31 oktober om 14.00 uur, studio Noorderlucht

Een wereld zonder belemmeringen. Een wereld waarin jij je vrij en blij kunt voelen. Klinkt als onmogelijk? Ik denk van niet. Het is mij ook gelukt en ik leer je graag hoe ook jij dit kunt bereiken tijdens de workshop ‘Grip op je emoties’.

Even voorstellen
Ik ben Fokje Nijboer en ben mijn hele leven al bezig met emoties, energie en mindset. Ik ga veel naar seminars en volg (online) trainingen, scholing en ben onderdeel van een mastermind groep. Mijn persoonlijke ontwikkeling is mijn passie. Door middel van mijn workshops wil ik andere mensen helpen om ook vrijer te zijn, zich te ontwikkelen en een mooier leven te creëren.

De belangrijkste basis heb ik in mijn workshop verwerkt en uiteindelijk wil ik deze gaan uitbreiden naar dagen en weekenden waarin ik mensen begeleid om grip op hun emoties te krijgen. Ik ben erg enthousiast dat ik je mee mag nemen in een reis naar emotioneel vrijer zijn en je de tools te geven om een leuker leven te creëren.

Wat leer je
Tijdens de workshop geef ik uitleg over het stromen van emoties in plaats van ze te blokkeren. Het herkennen en erkennen van emoties. En de rust en vrijheid die dit oplevert. Bewustwording is hiervoor erg belangrijk. Maar ook onze ademhaling speelt hier in een rol. Ik geef uitleg over ons denkend brein en ons gevoelsbrein.

Verder neem ik je mee in een wereld zonder belemmeringen en waar je kan ervaren hoe dit is. Vanuit die ‘staat van zijn’ stel ik je een aantal belangrijke vragen die helpen grip te krijgen op je leven en je emoties. Ook geef ik je een belangrijke tool mee die je dagelijks kunt inzetten zodat je de verandering door kunt zetten.

Voor wie
De workshop is voor iedereen die wil leren hoe op eenvoudige wijze beter om te gaan met emoties. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent of er even goed door heen zit. Tijdens de workshop leer je dat je zelf heel veel kunt doen en weer grip op je emoties krijgt.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en in de pauze staat er koffie en thee klaar. Vanwege de corona regels is er helaas beperkt plek. De workshop wordt nu voor een instapprijs van 35 euro aangeboden.

Laat je emoties stromen en raak meer in balans.
Leer keuzes te maken die bij je passen en vol vertrouwen het leven rich)ng te geven.

Nieuwsgierig en aanmelden
Ontzettend leuk als je er bij wilt zijn! Meld je aan via onderstaande contactgegevens. Wil je eerst meer weten? Bel gerust, dan overleggen we samen of het wat voor je is. Voor opgave of meer informatie mail naar fokjenijboer82@gmail.com, app of bel naar 06-38301329.
Kijk ook op https://www.facebook.com/fokjenijboer

Ik hoop je daar te zien en je te ondersteunen naar een vrijer en blijer leven.

Lieve groet, Fokje Nijboer