Yang Yoga

Yang Yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga waarbij we alle houdingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. We nemen hierbij onze aandacht en ademhaling mee in de bewegingen. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

Dit is een yogavorm die erg goed past bij mensen die van actieve en inspannende beweging houden. Tijdens de lessen worden de spieren juist flink verlengd en er wordt meer ruimte gecreƫerd. Hierdoor krijg je een mooie spieropbouw, waardoor het sporten beter en makkelijker gaat. Een perfecte combinatie voor het hele lichaam en geest.

Gedurende de les wordt er continue gewerkt aan de ademhaling. De ademhaling en de aandacht naar binnen brengen is de leidraad van de hele les. De les is elke week anders en gemaakt voor jullie als groep.

Yang Yoga is geschikt voor iedereen die van een actieve en pittige les houdt en ideaal voor mensen die graag yoga willen doen, maar ook willen voelen dat ze actief zijn bezig geweest.

Kom in de flow, maak je lichaam los, bouw spierkracht op en krijg nieuwe energie!